Lackering, målning och varmförzinkning

Vi hjälper vi dig från tillverkning till ytbehandling och färdig produkt och erbjuder rådgivning kring lämplig ytbehandlingsmetod. Bromma Stål samarbetar med några av de främsta företagen inom varmförzinkning för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet och en produkter ytbehandlade med goda korrosionsegenskaper.

Lackering och målning

Tillsammans med våra samarbetspartner kan vi hjälpa dig ta fram en färdig produkt från tillverkning till ytbehandling. Vi erbjuder dig gärna rådgivning kring val av ytbehandlingsmetod för att kunna anpassa vår produkt utifrån dina förutsättningar. Behöver du en viss korrosivitetsklass så har vi god kännedom om vilka alternativ som finns att välja på marknaden.

Exempel på produkter som oftast pulverlackas: Inredningsdetaljer som bord, bänkar, hyllor. Franska balkonger, balkongräcken

Exempel på produkter som oftast våtlackeras: Långa och stora produkter, balkongräcken som skall svetsmonteras.

Varmförzinkning

Bromma Stål samarbetar med några av de främsta varmförzinkningsföretagen för att kunna erbjuda dig som kund en produkt som är tillverkad och ytbehandlad med goda korrosionsegenskaper.

Varmförzinkning är en kostnadseffektiv metod för att rostskydda dina stålprodukter. Ytbehandlingsmetoden uppnår höga korrosionsklasser bara genom sitt grundutförande, oftast C3 eller C4. Vill man kombinera detta med ett målningsprogram går det bra för att kunna nå upp till korrosionsklasser kring C5.

Varmförzinkning är en prisvärd lösning när man vill rostskydda större mängder som skall hålla en låg livslängdskostnad då ytskiktet på den varmförzinkade ytan håller sig vid god kvalité under en lång tid.

Exempel på produkter som vi kan hjälpa er att varmförzinka: Balkar, avväxlingar, ställningar, brunnslock, stålpelare, VKR-rör KKR-rör, bland mycket annat.